La filosofia de Cales de Pachs es basa en el creixement sostenible i en la responsabilitat social. Des de fa més d’una dècada, usem energia verda en els nostres processos de producció, i col·laborem amb els municipis del seunostre entorn per mantenir l’equilibri entre la nostra activitat i la societat que ens envolta.

PRESERVEM EL PLANETA

A Cales de Pachs ja fa anys que usem combustibles alternatius per produïr la nostra calç. Gairebé el 50% del combustible que fem servir prové de les energies renovables. A més, apliquem les noves tecnologies per reduir les emissions de CO2.

Perseguint el nostre compromís de treballar per un planeta més sostenible, els darrers anys hem plantat gairbé un miler d’arbres a l’entorn de la nostra empresa que ens permeten capturar més de 30.000 tones de co2 l’any.

BOSC
SOSTENIBLE

RESPONSABLES AMB L’ENTORN

A Cales de Pachs creiem que la responsablitat amb allò que ens envolta suma en els valors que vol transmetre la nostra empresa. Per això garantim el benestar de la societat que envolta les nostres seus, i preservem l’entorn natural que ens acull.

APLICACIONS MEDI AMBIENT I+D

El tractament d'abocadors controlats la calç insolubilitza els metalls pesats procedents dels lixiviats d'abocadors aconseguint un sòlid inert amb la finalitat d'evitar la contaminació de sòls i aqüífers.