La sèrie inclourà vuit capítols, s’estrenarà en exclusiva a Prime Vídeo aquest 2022 i es podrà veure en 240 països

Cales de Pachs s’ha convertit els darrers mesos en una de les localitzacions més triades per les empreses cinematogràfiques que es escullen el Penedès com a escenari dels seus projectes. L’empresa, líder en fabricació de calç a Catalunya, està inclosa en les destinacions que ofereix el segell Gran Penedès Film Comission, que des de fa un temps potencia el territori en el mercat de destinacions filmogràfiques.

Les pedreres de Cales de Pachs a Pacs del Penedès i Vilanova i la Geltrú va ser el 2021 una de les localitzacions que més empreses audiovisuals van seleccionar com a plató per a les seves propostes. Hi van gravar empreses de moda, de fabricació d’smartphones, grups de música o productores de cinema, que van transformar aquests espais en paratges inimaginables, com una muntanya nevada o un planeta llunyà a la Terra.

La darrera de les companyies que ha apostat per les instal·lacions de Cales de Pachs com a escenari ha estat la productora audiovisual d’Amazon, que al desembre va gravar a Pacs del Penedès algunes imatges de la seva nova sèrie ‘Sin huellas’. El projecte inclou vuit capítols de 40 minuts, que s’estrenaran aquest 2022 en exclusiva a Prime Video, i es podran veure en 240 països.

Actors i trama de la sèrie

Alguns dels actors que participen a la sèrie són: Carolina Yuste, guanyadora d’un Premi Goya a la millor actriu de repartiment el 2019 (Carmen y Lola, Hasta el cielo); Camila Soldi (Luis Miguel: La sèrie, El exorcismo  de Carmen Farías), Sílvia Alonso (Hasta que la boda nos separe); Borja Luna (Las chicas del cable) o Pastora Vega (Velvet).

La trama narra la historia de la Desi (Carolina Yuste) i la Cata (Camila Sodi), una dona gitana i una mexicana, que treballen en un servei de neteja, i les acomiaden d’un dia per l’altra. Atabalades i amb els diners justos per passar el mes, esperen un miracle que els arribi en forma de trucada quan els encarreguen netejar la casa dels Roselló, una de les famílies més poderoses d’Alacant. Tot va bé fins que es troben amb el cadàver d’una dona.  Després del shock inicial, la Cata i la Desi s’adonen que ho han deixat tot net. Sense empremtes. Són les perfectes culpables. Les persegueix la policia i també uns sicaris russos. S’hi afegeix també, una família de milionaris i un exmarit amb ‘mariachis’. Com sortiran de tot aquest embolic? La resposta la tindrem quan s’estreni la sèrie.